Info servis

HTmobile i Microsoft Hrvatska predstavili mobilni telefon sa operacijskim sustavom Pocket PC 2002

Tvrtke HTmobile i Microsoft Hrvatska predstavile su danas prvi mobilni telefon na hrvatskom tržištu koji objedinjuje usluge ručnog računala (dlanovnika) i mobilnog telefoniranja - Pocket PC 2002.

Riječ je o mobilnom telefonu koji uz usluge mobilnog telefoniranja, nudi i softver odnosno aplikacije Microsofta - Pocket Outlook, Pocket Internet Explorer, Pocket Word, Pocket Excel, Windows Media Player, MMS Client, Image Viewer i podršku za SMSinfo.

Predstavljajući uređaj generalni direktor marketinga HTmobile-a Georg Muendl kazao je da je idealan za poslovne korisnike budući s njime imaju "ured na dlanu" kao i uvid u razne podatke na jednom mjestu.

Izvršni direktor Microsofta Hrvatska Davor Majetić izrazio je zadovoljstvo suradnjom sa HTmobile-om na uređaju Pocket PC 2002 koji korisnicima otvara niz novih mogućnosti kao i maksimalnu mobilnost i pristup svim poslovnim informacijama bilo kada i bez obzira gdje se nalazili.

Na današnjoj su konferenciji predstavnici HTmobile-a i Microsoft-a Hrvatska najavili intenziviranje svoje poslovne suradnje.

Hina