Info servis

Otvoren "Beauty Zagreb 2002"

Peti međunarodni sajam kozmetike "Beauty Zagreb 2002" otvoren je danas na Zagrebačkom velesajmu (ZV), uz sudjelovanje 146 izlagača iz Hrvatske i 18 zemalja.

Kako je tom prigodom istaknuo direktor ZV-a Davorin Spevec, ovom prvom ovogodišnjom priredbom na Zagrebačkom velesajmu započeo je i novi ciklus sajmova.

Ovogodišnji Beauty održava se na izložbenoj površini od šest tisuća četvornih metara na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju svjetske trendove u proizvodnji i potrošnji sredstava namijenjenih osobnom izgledu.

Izuzetno značajan za Beauty sajam je i stručni popratni program koji se organizira po standardima licencnog partnera, njemačke tvrtke WK International. Četiri su glavna segmenta kroz koja se odvija stručni i popratni program - MEETING POINT (komercijalne prezentacije izlagača s naglaskom na novitete sa tržišta kozmetike i frizerstva), WORKSHOP PROGRAMI (stručna predavanja s područja kozmetike, dermatologije, zdravlja i ljepote, estetske kirurgije), Make-up natjecanje te "Nail Desing" natjecanje.

Beauty Zagreb održava se od 1998. godine, a namijenjen je stručnjacima iz kozmetičke i frizerske struke, pedikerima, dizajnerima noktiju i svima ostalima koji su obuhvaćeni tržištem proizvoda za njegu lica i tijela. Istodobno, prilika je to da predstavnici struke izmjene svoja iskustva te uspostave nove poslovne kontakte.

Ovogodišnji Beauty Zagreb trajat će do 10 veljače.

Hina