Info servis

HTcronet predstavio nove usluge "Moj portal" i "Mobilni ured"

HTcronet, mobilna mreža Hrvatskog telekoma (HT), predstavila je danas nove usluge - "Moj portal", kojom se korisnicima Simpe i HTcroneta putem Interneta pruža uvid u ostvarene troškove, te uslugu "Mobilni ured" namijenjenu velikim poslovnim korisnicima koja omogućuje direktnu vezu zaposlenika sa serverom svoje tvrtke.

Predstavljajući nove usluge generalni direktor marketinga mobilnih mreža HT-a Georg Muendl istaknuo je da su obje usluge prilagođene potrebama i željama korisnika te da će biti dostupne od 16. rujna. Napomenuo je da se usluga "Moj portal" aktivira na Internet stranicama HT-a (www.ht.hr), a uz uvid u troškove korisnici tako mogu ostvariti i besplatnu e-mail adresu te besplatno slanje SMS poruka.

"Mobilni ured" je usluga za velike poslovne korisnike putem koje zaposlenici pojedine tvrtke brže i lakše pristupaju svim relevantnim dokumentima i aplikacijama svoje tvrtke.

Uz to, HTcronet je danas objavio i nove GPRS tarifne modele "Freesurf" kao i nove pogodnosti u već postojećem modelu "Minisurf" (kojima korisnici mobilnih uređaja mogu povoljnije "surfati" Internetom) te novi tarifni model "Data" namijenjen posebno za prijenos podataka.

Hina