Info servis

Oglasnik Nekretnine – najveći nacionalni foto oglasnik za nekretnine

Oglasnik Nekretnine, dvotjedni foto oglasnik za nekretnine, od danas je dostupan na svim kioscima u Hrvatskoj. Na 84 stranice u boji, po cijeni od samo 12 kuna, najsadržajniji je i jedini nacionalni dvotjedni oglasnik na tržištu.

Svakog drugog utorka, u tiraži od 15.000 primjeraka, na 84 stranice, čitateljima će biti dostupan najveći broj oglasa privatnih oglašivača te velik broj oglasa profesionalnih oglašivača – agencija za promet nekretninama, građevinskih i tvrtki koje se bave građevinskim materijalom i opremom. Po cijeni od samo 12 kuna, Oglasnik Nekretnine sadrži velik broj oglasa za kuće, stanove, poslovne prostore i zemljišta te foto oglase vikendica i apartmana za iznajmljivanje.

Tržište nekretnina u Hrvatskoj iznimno je dinamično, a potražnja za nekretninama na moru i u unutrašnjosti vrlo je velika. Oglasnik Nekretnine, zahvaljujući kvalitetnim foto oglasima, štedi vrijeme kupcima i prodavateljima. Na pragu turističke sezone, odluka o iznajmljivanju smještaja tijekom godišnjeg odmora nikad nije bila jednostavnija, a sigurnost koju korisnicima daju foto prikazi nekretnina neprocjenjiva je.

Oglasnik Nekretnine logičan je slijed razvoja Oglasnika u duhu vodećeg oglasnog lista koji kvalitetom, inovacijom i tiražom privlači najveći broj oglašivača i nudi najbogatiji izvor uvijek novih oglasa.

Tvrtka «Oglasnik» osnovana je 1989. godine u Zagrebu. Od samog početka bavi se novinsko-izdavačkom djelatnošću te izdaje prvi privatni list na prostoru Republike Hrvatske – Plavi oglasnik. Sadržaj lista su besplatni i komercijalni oglasi, tiskani u tri izdanja na tjedan. Danas je Oglasnik vodeći oglasni list u Hrvatskoj, po broju čitatelja, broju objavljenih oglasa i broju prodanih primjeraka. Svaki broj ima više od 60.000 čitatelja, na godinu se objavi 4.500.000 oglasa te je godišnja tiraža veća od 4.000.000 primjeraka. Od travnja 2006. godine tvrtka Oglasnik izdaje i jedini tjedni specijalizirani foto oglasnik za vozila – Oglasnik Automoto.

U srpnju 2004. «Oglasnik» postaje strateški partner tvrtke «Trader Classified Media» – vodeće svjetske kompanije u besplatnom i komercijalnom oglašavanju. «Trader Classified Media» osnovan je 1987. godine u Kanadi i okuplja više od 130 novina iz cijelog svijeta.

Croatiabiz