Info servis

Seminar o vremenskom menadžmentu

«Određivanje prioriteta u vremenskom menadžmentu», treće u nizu jednosatnih predavanja serije «Kava i edukacija» norveško-hrvatske konzultantske kuće Svan Consulting održat će se u utorak, 2. svibnja od 11 do 12 sati, u Varšavskoj 8 u Zagrebu.

Predavanje će održati prof. Miljenko Bošković, direktor konzultantske kuće Horizont Internacional, koji će posebnu pažnju posvetiti određivanju prioriteta u području vremenskog menadžmenta, budući da je isti sve potrebitiji menadžerski alat u situacijama ograničenog vremena i velike količine zadataka koji stoji ne samo pred menadžementom, nego i zaposlenicima. Ključna ideja upravljanja vremenom jest naučiti se tehnikama za određivanje prioriteta, tj. izdvajanju važnog od nevažnog u ograničenom prostoru i vremenu odlučivanja. Prof. Bošković jedan je od vodećih edukatora Hrvatske u području upravo Time Managementa, sa više od 10 godina predavačkog iskustva. Njegova upravo objavljena knjiga Management ciljeva i vremena u nakladi Horizonta, prava je poslastica za sve one koji žele spoznati kako da sustignu naizgled izgubljeno vrijeme.

Poznata je činjenica da Hrvatska njeguje ritual kavana i ispijanja kavica koje uz privatne postaju i mjesto važnih poslovnih dogovora. Cilj seminara «Kava i edukacija» jest stvoriti ugodnu poslovnu atmosferu usred užurbanog ritma poslovne svakodnevice. U današnjem stresnom okruženju zaposlenim ljudima je teško pronaći vremena za odlazak s posla radi seminara i treninga, no sve je više onih koji su svjesni da su razne vrste dodatnih edukacija nužna potreba.

Više informacija o seminaru možete saznati na www.svanconsulting.com.

Hina