Info servis

Dubravka Jusić predsjednica HUOJ-a

Nova predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), s mandatom od dvije godine, je Dubravka Jusić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija VIPneta, dok je za dopredsjednicu izabrana Meri Maretić, dugogodišnja savjetnica za odnose s javnošću, kulturu i informiranje Splitsko-dalmatinske županije i članica Upravnog odbora Udruge u tri mandata, odlučila je Izborna Skupština HUOJ-a.

Skupština, održana jučer u Zagrebu, izabrala je novi Upravni odbor u kojem su Ljudmila Bratko, PR menadžerica Karlovačke pivovare, Ljiljana Hećimović, voditeljica odnosa s javnošću i članstvom Hrvatske udruge poslodavaca, Boris Lešić, direktor PR agencije Predikat iz Rijeke, te Maja Weber, direktorica Odjela za odnose s javnošću i internu komunikaciju T-mobilea.

Istodobno je izabran i Nadzorni odbor, a Boris Hajoš je ponovo izabran za profesionalnog tajnika Udruge.

Ističući kako se namjerava posvetiti jačanju imidža struke kao značajne funkcije menadžmenta u razvoju i ostvarivanju poslovne strategije tvrtke, Jusić je kazala i

da želi nastaviti raditi na promicanju važnosti poštivanja profesionalnih i etičkih standarda u poslovanju, te posebno doprinjeti stvaranju poticajnog okruženja za razmjenu dobre prakse usmjerene na poboljšanje kvalitete društveno odgovornog poslovanja.

Zalaže se i za aktivniju ulogu Udruge u profesionalnom razvoju mladih stručnjaka te za uspostavljanje godišnje strukovne nagrade za najboljeg PR profesionalca i PR projekt godine.

HUOJ je krovna strukovna udruga koja okuplja više od 600 članova koji se bave poslovima odnosa s javnošću i upravljanjem komunikacijama iz privatnog, javnog i neprofitnog sektora iz cijele Hrvatske.

Hina