Info servis

Dan Končara u Comelu - promocija Končarevih računala u Karlovcu

Povodom sklapanja partnerskog ugovora između zagrebačke tvrtke Končar-INEM, te najvećeg karlovačkog distributera računala i informatičke opreme Comel, Končar će održati 08. veljače 2005. godine promotivnu akciju pod nazivom "Dan Končara".

Cjelodnevna akcija "Dan Končara" održat će se u prostorijama prodajnog centra tvrtke Comel, na adresi Maksimilijana Vrhovca 11 u Karlovcu. Cilj ove akcije je približavanje marke Končar računala što širem krugu zainteresiranih korisnika na lokalnoj razini, a tvrtka Končar-INEM ovakva događanja planira organizirati i u suradnji sa drugim distributerima diljem Hrvatske.

Končar računala u posljednje vrijeme bude sve veću pozornost hrvatske javnosti, kako zbog kvalitete, stručnosti i brzine servisa, tako i zbog činjenice da se radi o domaćem proizvodu, iza kojega dakako stoji i domaće znanje. Comel je jedna od hrvatskih distributerskih kuća koja je prepoznala tu vrijednost te među prvima prigrlila ideju organizacije "Dana Končara" u svojim prostorima i za svoje potencijalne kupce i poslovne partnere.

Detalje o ponudi Končarevih računala te prateće opreme možete naći na Web stranicama www.racunala.koncar.hr, a ponudu tvrtke Comel možete vidjeti na www.comel.hr.



Hina