Info servis

Intercredit Zagreb: besplatni bonitet za sve hrvatske gospodarstvenike

Kako smanjiti potencijalni poslovni rizik? Kako procjeniti postojeće i nove poslovne partnere, Kako osigurati naplatu? Kako se usporediti s konkurencijom? Kako steći bolju poziciju tvrtke? Ključ svih odgovora su brze i pouzdane informacije!

Jedan od načina je i korištenje bonitetnih izvješća ali ne onih ZAP-ovih Bon1 i Bon2 već opsežnijih i potpunijih u smislu procjene solventnosti, morala plaćanja i maksimalnog kreditnog limita poslovnog subjekta.

Takva izvješća su kvalitetnija,daju detaljniju analizu financijskih pokazatelja i prognozu daljnjeg razvoja pojedine tvrtke. Navedena poslovna izvješća (bonitete) u Intecreditu Zagreb izrađuje profesionalni tim financijskih analitičara već dulje vrijeme za domaće i inozemne naručitelje po istim ili nižim cijenama od onih u ZAP-u.

Zagrebačka bonitetna kuća Intercredit, u cilju upoznavanja što većeg broja hrvatskih tvrtki s uslugama koje nudi, odlučila je ponuditi svakom poduzeću, tvrtki ili obrtniku jedno besplatno poslovno izvješće (po izboru) o bilo kojoj tvrtki u Hrvatskoj, kako bi se sami uvjerili u kvalitetu bonitetne informacije Intercreditovog izvještaja.

Kvalitetna bonitenta izvješća omogućuju, naglašavaju stručnjaci Intercredita, i preventivno djelovanje kao i rano sprečavanje rizika naplate potraživanja. Preventivno djelovanje podrazumjeva pretraživanje domaće i međunarodne baze podataka i bonitetnih izvještaja radi provjere svih klijentovih partnera, praćenje njegovih dužnika, procjenu naplate ili preporuku pokretanja sudskog postupka.

Pored toga, kvalitetnim izvješćem koji podrazumjeva i procjenu razvoja društva možete ispitati i svoje buduće poslovne partnere bilo gdje u Europi i svijetu. Kao posebnu pogodnost ističemo mogućnost direktnog pretraživanja baze podataka na internetu gdje je moguće trenutno dobiti bonitet željenog poduzeća, bez suvišnih fax poruka ili telefonskih kontakata.

Intercreditovim stručnjacima možete povjeriti i naplatu potraživanja godišnjim ugovorom pri čemu se sva potraživanja poduzetnika kontinuirano prati, a uspješnost naplate iznosi i do 80 posto.

Kvalitena je informacija i temelj provjere konkurencije i ispitivanja mogućnosti prodaje proizvoda i usluga, a u tome će vam pomoći odabrani marketinški podaci o odredenoj ciljanoj skupini. Temeljem baze podataka o aktivnim poduzećima u Hrvatskoj, moguće je izlistavanje odabranih podataka po branšama, veličinama prometa u pojedinim bilančnim stavkama, izvozu ili uvozu određenog proizvoda.

Intercredit je dio međunarodne korporacije koju čine u financijskim krugovima poznate kompanije – KSV (Kreditschutzverband), vodeća austrijska tvrtka koja se bavi poslovnim informacijama i naplatom potraživanja već više od 130 godina, te COFACE (Compagnie Francaise d'Assurance pour le Commerce Exterieur), jedna od većih svjetskih kompanija na području osiguranja kreditiranja izvoza.

Sve dodatne informacije možete naći na www.intercredit.hr

Hina