Info servis

Održan drugi BMC Software forum

Jedan od vodećih svjetskih dobavljačs informatičkih rješenja s područja poslovnog upravljanja (enterprise management) BMC Software održao je danas u Zagrebu drugi po redu forum za Hrvatsku i Sloveniju, na kojem je predstavio svoju novu strategiju Business Service Management (BSM ili upravljanje poslovnim uslugama).

Ta strategija ide puno dalje od uobičajenih rješenja za upravljanje informatičkom tehnologijom i povezuje informatičku tehnologiju i poslovne ciljeve poduzeća. Cilj te strategije BMC Softwarea je, kako je naglašeno, omogućiti poduzećima da krenu dalje od tradicionalnog informatičkog ka upravljanju bitnim uslugama u svojemu poslovanju s informatičkoga i komercijalnog aspekta.

Na Forumu su sudionici, njih više od 180, menadžera, savjetnika i informatičko-telekomunikacijskih stručnjaka, imali prilike saznati nešto više o vizijama poduzeća, novim rješenjima i tehnologijama, a pružen im je i uvid u načine na koji mogu iskoristiti BMC Software za bolji nadzor svojega poslovanja, poboljšanje usluga, smanjenje troškova i povećanje vrijednosti.

Hina