Info servis

Otvorena obnovljena Inina benzinska postaja u Resniku

Naftna kompanija INA danas je službeno pustila u rad temeljito obnovljenu benzinsku postaju Resnik, na izlazu iz Zagreba, na desnoj strani auto-puta u pravcu Slavonskog Broda, na kojoj su radovi vrijedni 9,2 milijuna kuna trajali tri mjeseca.

Na toj će se postaji početi i s pilot projektom poslovne suradnje Ine i Konzuma. Cilj je tog projekta pokušaj podizanja razine ponude na Ininim benzinskim postajama, a police postaje Resnik bit će popunjene i izabranim asortimanom Konzumove ponude.

Predstavnici Ine i Konzuma nedavno su potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji, a na postaji Resnik krenulo se u pilot projekt.

U tom pilot projektu Konzum ima savjetodavnu ulogu prenošenja stečenih znanja i iskustva na području maloprodaje, odnosno ne ostvaruje pravo na bilo kakvu naknadu, dobit ili udio u dobiti niti kakav drugi prihod. Projekt, kako naglašavaju u Ini, predstavlja tek eksperimentalnu fazu u pregovorima o eventualnoj budućoj poslovnoj suradnji.

Benzinska postaja Resnik od početka godine sedma je temeljito rekonstruirana Inina benzinska postaja. Uz to, Ina je već u prvoj polovici 2003. izgradila i dvije potpuno nove benzinske postaje u Kuparima i Zagrebu.

U Ininoj maloprodajnoj mreži sada su ukupno 404 benzinske postaje.

Do kraja godine, trebali bi biti dovršeni i radovi na temeljitim rekonstrukcijama zagrebačke postaje Langov trg, vukovarske postaje Priljevo i zamjenske postaje Trogir-Brigia, uskoro bi trebala započeti i gradnja postaja na autoputu kod Bregane, izvijestili su iz Ine.



Hina