Info servis

HUP i Keinbaum consultants sklopili ugovor o suradnji

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) i njemačka konzultantska tvrtka Kienbaum Consultants International potpisale Ugovor o poslovnoj suradnji, posebice zajedničkom nastupu u razvoju i unapređenju ljudskih potencijala u kompanijama članicama HUP-a, ali i u drugim hrvatskim tvrtkama.



HUP i Kienbaum, kako su danas izvijestili iz HUP-a, također će surađivati na osnivanju i razvoju stalnog foruma pri HUP-u pod radnim nazivom "Kienbaum akademija", u kojem će davati zajednički doprinos razvoju i unapređenju znanja i vještina vodećih menadžera te ostalih poslovoditelja članica HUP-a.

Konzultantska kuća Kienbaum Consultants International prisutna je u svim važnim gospodarskim centrima u Njemačkoj. Uz 14 nacionalnih podružnica, Kienbaum je u Europi prisutan u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Poljskoj, Austriji, češkoj, Hrvatskoj i Švicarskoj, a zastupstva ima i u Brazilu, Južnoj Africi i Singapuru. Putem razvijene poslovne mreže i mnogobrojnih poslovnih partnera, pruža potporu svim klijentima na područjima pretrage i odabira kadrova, human-resource menagementa, koncepcijskog konzaltinga, informacijskog menadžmenta, menadžmenta javnih službi, u industriji i zdravstvenoj zaštiti.

Tvrtka ima pedesetogodišnje iskustvo za vrijeme kojega je provela oko 35 tisuća konzultantskih projekata u više od 50 zemalja.



Hina