Info servis

Prepaid bonovi austrijskog i slovenskog mobilnog operatera i u Hrvatskoj

Korisnici prepaid usluga austrijskog operatera mobilne telefonije 'mobilkom.austria' (A 1) te slovenskog Si.mobila od idućeg tjedna i u Hrvatskoj će moći kupiti bonove ili telefonski obnoviti svoje račune dok se nalaze u roamingu VIPnet mreže, izvijestili su iz VIPneta.

Riječ je o bonovima B-Free (za prepaid uslugu A1) te halo bonovima (za Si.mobil) koji će korisnicima biti dostupni od ponedjeljka u VIPnetovim prodajnim mjestima u svim važnijim turističkim središtima u Hrvatskoj kao i u svim poslovnicama Hrvatske pošte na Jadranskoj obali.

B-Free bonovi u vrijednosti od 20 eura u Hrvatskoj će se prodavati po cijeni od 170 kuna, dok će halo bonovi u vrijednosti 2.500 slovenskih tolara koštati 80 kuna.

Uz to, kako napominju iz VIPneta, korisnici prepaid usluge A 1 svoj račun mogu obnoviti i besplatnim pozivom na broj 0043/664664290, dok korisnici Si.mobila to u Hrvatskoj mogu učiniti pozivom na broj 448.

Tvrtka VIPnet je od kraja 2001. godine dio poslovne grupacije 'mobilkom austria AG', u čijem se sastavu još nalaze operateri mobilne telefonije mobilkom.austria, slovenski Si.mobil te lihtenštajnski mobilkom. Od početka lipnja ove godine VIPnet je u 71 postotnom vlasništvu 'mobilkoma austria AG'. Dio od 19 posto ima američki Western Wireless International, a 10 posto Večernji list.

Hina