Info servis

Predstavnici turističkih tvrtki iz osam europskih zemalja u Hrvatskoj

U Hrvatskoj će od 30. rujna do 4. listopada boraviti predstavnici turističkih tvrtki iz osam europskih zemalja koji će u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) obići nekoliko županija, upoznati se s ponudom za 2010. te na poslovnoj radionici s hrvatskim partnerima dogovarati poslovnu suradnju.

Riječ je o trećem ovogodišnjem tzv. inspekcijskom putovanju za postojeće i potencijalne strane turističke poslovne partnere koje HTZ s ciljem upoznavanja hrvatske turističke ponude organizira u različitim krajevima Hrvatske u sklopu projekta "Buy Croatia".

Predstojeći petodnevni boravak stranih partnera, većinom iz agencija i touroperatera autobusera, počinje u Zagrebu nastavlja se obilaskom Makarske rivijere, Splita i Zadarske županije, a završava posjetom Šibensko-kninskoj županiji, posebno NP Krki i Skradinu.

U sklopu tog boravka, 3. listopada, u Zadru će se na specijaliziranoj poslovnoj radionici za autobuserske programe strani partneri (iz Švicarske, Danske, Nizozemske, Njemačke, Velike Britanije, Švedske, Estonije i Latvije) sresti s predstavnicima domaćih turističkih tvrtki i zajednica. Na radionici će sudjelovati predstavnici 53 strane i domaće tvrtke.



Hina