Info servis

H1 Telekom ostvario godišnji rast prihoda od 20 posto

Telekomunikacijski operater H1 Telekom je tijekom 2008. godine ostvario prihode od 96,2 milijuna kuna, što je za 20 posto više u usporedbi s prethodnom godinom, priopćeno je iz H1 Telekoma.

Ukupna imovina društva je tijekom poslovne 2008. godine porasla za 36,8 posto, investicije u dugotrajnu imovinu dosegle su 28,2 milijuna kuna, a korisnička baza povećana je u odnosu na 2007. godinu za 20 posto, kaže se u priopćenju.

Prema najavi predsjednika Uprave H1 Telekoma Kristiana Uwea Ćurkovića, H1 nastavlja s provedbom strategije uravnoteženog i dugoročnog stabilnog rasta praćenog ulaganjem u nove tehnologije i razvoj proizvoda i usluga.

U 2009. godini H1 očekuje nastavak rasta prihoda, broja korisnika, proširenje dostupnosti usluga i plasman novih proizvoda i usluga, kaže se u priopćenju.

H1 Telekom (ranije Portus) počeo je s radom 2004. godine, nakon što su u Hrvatskoj stvoreni uvjeti za liberalizaciju telekomunikacijskog tržišta, a time i pojavu alternativnih operatora.

Sjedište mu je u Splitu, a ima urede u Zagrebu, Osijeku i Rijeci. Ima više od 100 zaposlenih i raspolaže vlastitom telekomunikacijskom mrežom.



Hina