Info servis

FINA predstavila internetski servis info.BIZ

Internetski servis FINA-e pod nazivom info.BIZ razvijen je zbog potrebe FINA-inih klijenata za određenim poslovnim informacijama i analizama podataka, istaknuto je na današnjem predstavljanju tog servisa.

Servis omogućuje brz i jednostavan pristup informacijama o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju poduzetnika te o poslovnoj okolini u kojoj djeluju, istaknuo je direktor Sektora korisničkih servisa Hrvoje Buntak na konferenciji za novinare.

To je prvi i jedini servis koji na jednom mjestu sadrži sve poslovne informacije te omogućava usporedbu podataka poduzeća i cjelokupnog gospodarstva.

Info.BIZ tako daje informacije o financijskim podacima poduzetnika za razdoblje od posljednjih pet godina, rang liste najuspješnijih poduzetnika, agregirane podatke i pokazatelje u odnosu na županiju, grad i općinu, djelatnost, veličinu i vlasništvo, usporedbe rezultata poslovanja te trendove u djelatnosti kao i agregirane podatke o isplati plaća i naknada vezanih za radni odnos.

Tako se od danas na FINA-inoj web stranici mogu pronaći usporedivi podaci za 80.000 poslovnih subjekata.

Servis je moguće besplatno testirati 30 dana, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na web stranici FINA-e.

Cijena usluge naplaćivati će se po bodovima, odnosno, korisnik će se pretplatiti na određen broj bodova koji mu se skidaju. Tako će primjerice 600 bodova stajati oko 1095 kuna.

Član Uprave FINA-e Tomislav Vinar istaknuo je kako će info.BIZ između ostaloga olakšati menadžerima donošenje poslovnih odluka, jer će im omogućiti da vide u kom se smjeru kreće njegovo poduzeće u odnosu na konkurenciju.

Najavio je i novi proizvod koji će FINA predstaviti ove godine - rejting intelektualnog kapitala, koji će pokazati kako je tvrtka sposobna poslovati i razvijati se u budućnosti.



Hina