Info servis

M-San Grupa distributer proizvoda CA-a za Hrvatsku

M-San Grupa postala je distributer proizvoda softverske tvrtke CA, objavili su predstavnici dviju tvrtki na današnjoj konferenciji za novinare.

CA će putem M-San-a na hrvatsko tržište plasirati većinom softverske pakete za poslovne korisnike namijenjene sigurnosti, integraciji i pohrani podataka, izvijestio je potpredsjednik CA-a i regionalni direktor za europska tržišta Gilbert Lacroix.

Prema njegovim riječima, CA najveći potencijal plasmana na hrvatskom tržištu vidi u segmentu malog i srednjeg poduzetništva.

Voditelj komercijalnih poslova M-San Grupe Miroslav Huzjak, pak, napominje da je tržište softvera i informatičkih usluga u Hrvatskoj područje s najvećim potencijalom rasta u IT sektoru.

CA je jedan od najvećih svjetskih proizvođača softvera za upravljanje informacijskim tehnologijama (IT). Osnovan je 1976. godine, a od 1986. prisutan je u Hrvatskoj.

M-San je jedan od vodećih distributera informatičkih proizvoda u Hrvatskoj i regiji. Posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. Prihodi Grupe u stalnom su porastu od njezinog osnivanja 1995., a u 2005. godini po prvi put su premašili milijardu kuna.



Hina