Info servis

Jednosatna edukacija uz kavu za poslovne ljude

Svan Consulting - norveško-hrvatska konzultantska kuća pokrenula je seriju jednosatnih seminara poslovne tematike pod nazivom 'Kava i edukacija' s ciljem promicanja poslovne edukacije u ležernoj atmosferi 'coffee breaka'. Seminari se održavaju jedanput tjedno i prate teme vezane uz poboljšanje poslovanja, te prezentiraju novosti u poslovnom svijetu.

Poznata je činjenica da Hrvatska njeguje ritual kavana i ispijanja kavica koje uz privatne postaju i mjesto bitnih poslovnih dogovora. Cilj seminara «Kava i edukacija» jest stvoriti ugodnu poslovnu atmosferu usred užurbanog ritma poslovne svakodnevice. U današnjem stresnom okruženju zaposlenim ljudima je teško pronaći vremena za odlazak s posla radi seminara i treninga, no sve je više onih koji su svijesni da su razne vrste dodatnih edukacija u ovom promjenjivom poslovnom okružju, nužna potreba. Edukacija je vrlo često predstavlja novčani i vremenski napor i luksuz te je u skladu s tim Svan consulting predstavio novu seriju jednosatnih seminara uz kavu, koji spaja ugodno s korisnim.

Drugo u nizu predavanja održat će se 4. travnja od 11 do 12 sati, u Varšavskoj 8 u Zagrebu uz gosta predavača Sašu Jurkovića, izvršnog direktora portala Posao.hr.

Tema predavanja će biti stanje na tržištu rada, tj. zaposlenici kao ključ uspješnog poslovanja. Odabir najprikladnijih kandidata najbolja je startna pozicija za tvrtku koja želi uspješno poslovati i postati konkurentna na tržištu, a sam proces zapošljavanja tek je početak izgradnje zaposlenika kao predstavnika tvrtke koji će ulaganjem u sebe doprinjeti razvoju i poslovanju, a tako i profitu kojeg tvrtka stječe.

Ulaganje u HR odjele, briga za zaposlenike u vidu raznih usavršavanja i dodatnih edukacija, evaluacije rada kako timova tako i samih zaposlenika pozitivno utječu na razvoj tvrtke u svakom pogledu. Tržište rada u Hrvatskoj pokazuje kako su usavršavanja i edukacije na različitim razinama nužne za svakog zaposlenika koji želi izgraditi sebe u poslovnom svijetu.

Više informacija o seminaru možete saznati na www.svanconsulting.com

Croatiabiz