Info servis

HVB Splitska banka: bez naknade na svim bankomatima

Klijenti HVB Splitske banke od sada će na svim bankomatima u Hrvatskoj moći podizati novac bez naknade, najavili su predstavnici HVB Splitske banke na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su predstavili i nove bankarske pakete.

Tako će do gotovine bez naknade na svim bankomatima diljem Hrvatske moći doći svi vlasnici paketa Comfort i Premium, dok će tri besplatne transakcije biti dostupne i studentima u sklopu paketa "Student novi".

HVB Splitska banka ima mrežu od 112 poslovnica i 130 bankomata, a novom uslugom kao i dodatnim funkcijama kroz korisničke pakete dokazuje da postaje nacionalna banka, istaknuo je voditelj razvoja prodaje i proizvoda u HVB Splitskoj banci Mladen Gavrančić.

Predstavnici HVB Splitske banke predstavili su i sadržaj svojih šest novih bankarskih paketa - paketa Comfort, Premium, Credit, Plus, te paketa Senior za umirovljenike i paketa Student novi.

Uz pogodnosti namijenjene specifičnim potrebama pojedinih grupa klijenata, svi paketi uključuju prekoračenje po tekućem računu, koje se može kretati i do 30.000 kuna, te raspolaganje debitnom karticom VISA ili Maestro, usluge trajnog naloga i direktnog zaduženja, zatim SMS usluge, telefonsko i Internet bankarstvo.

Predstavnici HVB Splitske banke najavili su da će uskoro objaviti i poslovne rezultate Banke u prošloj godini.



Hina