Info servis

Predstavljena MX-ONE - IP komunikacijska platforma

"Doručak s Ericssonom", već tradicionalno događanje Poslovnih sustava Ericssona Nikole Tesle, ove je godine održano 14. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton za preko 130 sudionika. Glavna tema bio je MX-ONE™, IP temeljena centrala koja predstavlja daljnju evoluciju poslovnih sustava.

Na početku ovoga događanja nazočne je poslovne partnere i novinare pozdravila Snježana Ivezić-Torbarina, direktorica Poslovnih sustava Ericssona Nikole Tesle. Uslijedila je prezentacija samostalne verzije MX-ONE IP komunikacijske platforme – potpuno opremljenog IP-PBX sustava koji poduzećima i drugim organizacijama omogućuje bolju iskoristivost njihove IT i komunikacijske infrastrukture te vrlo brzu isporuku konvergirajuće glasovno/podatkovne mreže. Nakon toga je demonstriran rad sa sustavom, gdje su se gosti i izbliza mogli uvjeriti u niz poslovnih mogućnosti koje MX-ONE nudi.

Ericssonov MX-ONE sustav omogućuje cjelovit niz poslovnih telefonskih usluga putem IP mreža broju do 7,000 korisnika, uz integriranu mobilnost i napredne mogućnosti poslovne suradnje. Uz ovaj sustav mogu se koristiti analogni, digitalni, mobilni i IP telefoni. Sustav je otvoren, stupnjevit i okrenut budućnosti, a korisnici Ericssonove MD110 centrale mogu integrirati MX-ONE Telephony System s njihovom MD110 arhitekturom kao prvi korak u IP evoluciji. MX-ONE se može kombinirati i s Ericssonovim IP-temeljenim rješenjem za kontaktni centar, Solidus eCare, za osiguravanje glasovnih i multimedijskih usluga brige o kupcima te veze kod mobilnih i udaljenih agenata.

Croatiabiz