Info servis

Infodani 2005. u Lovranu

Međunarodna konferencija korisnika INFODESIGNA koje se ove godine održava četrnaesti put, održava se u Lovranu od 11. do 14. svibnja i okuplja eminentne informatičke stručnjake iz Hrvatske i inozemstva.

Konferenciju je u ime INFODESIGNA svečano otvorio Josip Brlek koji je istakao kako su INFODANI su jedinstvena prigoda da se na jednom mjestu saznaju kompetentne i relevantne informacije o trendovima razvoja informacijskih tehnologija i razmijene iskustva o njihovoj primjeni. Sudionici će se sudjelovanjem na Konferenciji moći informirati o vizijama, ciljevima i strategija i razvoja proizvoda tvrtki sudionika.

Neke od teme INFODANA 2005 su poslovni informacijski sustavi i njihova sigurnost, poslovne aplikacije, te predstavljanje novih trendova i tehnologija. Na INFODANIMA 2005., među ostalim, predstavit će se novosti o Progress proizvodima i uslugama te novosti u Microsoft razvojnim alatima.

INFODESIGN je stručna organizacija koja se bavi istraživanjem i razvojem novih metoda i modela, kao i aplikacijom već poznatih metoda, modela i znanstvenih dostignuća, informatičkih, ekonomskih, pravnih i tehničko-tehnoloških znanosti. Tvrtka je iz prerasla iz početne razvojne forme na razinu koja predstavlja dobar temelj za daljnji stručni i istraživački razvoj djelatnosti.

Medijski pokrovitelj INFODANA 2005. je Croatiabiz, a sama Konferencija održavat će se u hotelu Excelsior do subote.

Croatiabiz