Info servis

Senso d.o.o. novi distributer Computer Associates Management software-a

Senso d.o.o., distributer i veliki dobavljač poslužitelja, prijenosnika te mrežnih komponenti, objavio je danas poslovnu suradnju s tvrtkom Computer Assosiates International (CA) u smislu distribucije poslovnih softverskih rješenja tvrtke CA: eTrust za sigurnost, BrightStor za upravljanje pohranom podataka, AllFusion Modeling Suite i Unicenter za izradu i upravljanje bazama podataka za male, srednje i velike kompanije putem svoje prodajne mreže i partnera iz cijele Hrvatske.

"Profesionalni softver za upravljanje tvrtke CA će osnažiti sposobnost naših partnera da efikasnije ispune sve izazovnije poslovne potrebe svojih korisnika", rekao je g. Denis Ćejvan, direktor tvrtke Senso d.o.o.. "Naši partneri su jedinstveni u pružanju podrške krajnjim korisnicima rješenjima sofisticiranog softvera za upravljanje tvrtke CA. Ova rješenja će omogućiti da naši partneri još brže odgovaraju specifičnim osobinama i zahtjevima računalne okoline krajnjih korisnika."

Senso će se prvenstveno usmjeriti na skupinu proizvoda Total Protection (pr: Potpuna zaštita) tvrtke CA, koji omogućuje IT organizacijama da optimiziraju svoju sigurnost podataka i dostupnost kroz integraciju s rješenjima za sigurnost eTrust te rješenjima za pohranu podataka BrightStor. U smislu što bolje distribucije upravljačkog softvera tvrtke CA, Senso će omogućiti dodatne servisne usluge svojim autoriziranim partnerima, čime će upotpuniti postojeći program za partnere i njihovo osposobljavanje.

"Tvrtka CA nastavlja širiti svoju prodajnu mrežu omogućujući sve većem broju potencijalnih korisnika lakši pristup našem vodećem softveru za upravljanje," rekao je Bernd Dultinger, prodajni menadžer CA za zemlje Južne i Istočne Europe te Turske. "Naše partnerstvo sa Sensom osnažiti će više prodajnih partnera da iskoriste softver tvrtke CA i tako razviju profesionalna poslovna rješenja za male, srednje i velike kompanije."

Hina