Info servis

Eduard Vrbanek novi je direktor odjela Oracle Consultinga

Početkom ožujka Eduard Vrbanek preuzeo je poziciju čelnog čovjeka odjela Oracle Consultinga. U Oracle dolazi s mjesta direktora odjela SAP Solutions tvtke S&T Hermes Plus.

Eduard Vrbanek izjavio je da u svijetlu nedavne akvizicije Peoplesofta od strane Oracla i pozicioniranja Oracla kao lidera na tržištu poslovnih aplikacija, Oracle Consulting tim je spreman hrvatskom tržištu pomoći usvojiti i iskoristiti prednosti Oracle poslovnih aplikacija, te ostati korak ispred konkurencije.

Nakon tri godine ulaganja i restrukturiranja, Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska, kompletirao je Oracle tim zaposlivši Eduarda Vrbaneka na čelo Consulting odjela. Marin Tadić izjavio je da je ovim korakom Oracle tim dovoljno snažan da se uključi u započetu utakmicu na aplikativnom tržištu u Hrvatskoj.

Oracle Consulting je globalna organizacija koja pruža svoje usluge Oracle korisnicima i partnerima u više od 50 zemalja svijeta s više od 8000 stručnjaka. U Hrvatskoj, odjel Oracle Consultinga svojim znanjem, stručnošću i velikim iskustvom pomažeu hrvatskim tvrtkama suočiti se s izazovima koje donosi današnja tehnologija kao i povećati njihov povrat na investicije u Oracle aplikacije.

Eduard Vrbanek diplomirao je na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu, nakon čega završava i poslovnu školu na FER-u (DSM). Područje njegovog zanimanja su poslovne aplikacije te njihova učinkovita implementacija u modernom poslovanju.složeni ERP sustavi U svojoj bogatoj karijeri Eduard je radio na velikim projektima uvođenja SAP sustava kako u hrvatskim tako i u stranim tvrtkama. Na čelu odjela SAP Solutions Eduard je bio zadužen za implementaciju, nadzor i koordinaciju ključnih projekata. Kao direktor Oracle Consulting tima, Eduard će biti zadužen za vođenje i koordinaciju Oracle Consulting tima na projektima implementacije Oracle softverskih rješenja.

Croatiabiz