Info servis

Oglasnik obilježio 16. godina poslovanja

Tvrtka koja se bavi novinsko-izdavačkom djelatnošću Oglasnik d.o.o. obilježila je 16. godišnjicu poslovanja te predstavila nove poslovne planove vezane uz nedavno ostvareno strateško partnerstvo s tvrtkom Trader Classified Media, vodećom svjetskom kompanijom u besplatnom i komercijalnom oglašavanju.

Kako su istaknuli vodeći ljudi Oglasnika, glavni je cilj partnerstva pružanje kvalitetnije i profesionalnije usluge korisnicima.

Što se pak tiče razvojnih planova tvrtke za ovu godinu izdvojene su nove mogućnosti oglašavanja, novi proizvodi i usluge, razvoj internetskog poslovanja te daljnje širenje u sve hrvatske regije i susjedne zemlje. Za ostvarenje tih ciljeva, kako su istaknuli u Oglasniku, koristit će uz vlastito, znanje i iskustvo kolega iz vodeće svjetske kompanije u toj industriji.

Oglasnik, koji zapošljava 65 djelatnika, već je šesnaestu godinu zaredom vodeći oglasni list u Hrvatskoj, s prihodima u prošloj godini većim od 53 milijuna kuna. Tvrtka izdaje Plavi oglasnik, a sadržaj lista su besplatni i komercijalni oglasi, tiskani u tri izdanja na tjedan, s više od 110 tisuća oglasa i 100 tisuća primjeraka svakog tjedna, distribuiranih na području Hrvatske, BiH i Slovenije.

U srpnju prošle godine Oglasnik je postao strateški partner tvrtki Trader Classified Media, koja okuplja više od 130 novina iz cijeloga svijeta.

Hina