Info servis

Novi direktor Duhana d.d. Rijeka

U skladu s ukupnim restrukturiranjima u Adris grupi i nastojanjima poslovodstva Grupe da kadrovski ojača i snažnije integrira Duhan d.d. Rijeka u poslovanje Grupe, Nadzorni odbor Duhana, na sjednici održanoj danas u Rovinju, imenovao je novog direktora društva.

Umjesto dosadašnjeg direktora Damira Mikuličića, direktor društva u sljedeće četiri godine bit će Nikola Rovis, priopćeno je iz Adris grupe.

Dosadašnji direktor Damir Mikuličić, koji je tu funkciju preuzeo 1996., kada je tvrtka imala više od 24 milijuna kuna gubitaka, dok posljednjih godina posluje s dobitkom, imenovan je financijskim direktorom i zamjenikom glavnog direktora Duhana.

Nikola Rovis, rođen 1971. godine u Kopru, diplomirao je 'Informacijske sustave managementa' u SAD-u, a magistrirao 2001. na smjeru 'Informatički management' pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Godine 1994. preuzima mjesto voditelja informacijskog sustava Adria osiguranja d.d., nakon čega se 2001. godine zapošljava u Adris grupi d.d. kao rukovoditelj korporativne poslovne i informatičke podrške.

Hina