Info servis

Rijeka: otvoren novi tehnološki centar

Novi Tehnološki centar površine 3600 četvornih metara, u kojem će riječke tvrtke Alarm automatika, Fast Forward, Ventex i Alarm express nuditi svoje usluge i opremu za tehnološko opremanje objekata, informatičku opremu te nadzorne i klimatizacijske sustave, otvoren je danas u Rijeci. Nove poslovne prostore svečano je otvorio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Četiri riječke tvrtke uložile su u uređenje prodajnog centra oko 20 milijuna kuna.

U njemu će raditi ukupno oko 60 zaposlenika, a svaka je tvrtka zasebno objedinila sve djelove poslovanja - od nabave, skladištenja do servisa i prodaje. Osim u veleprodajnom dijelu kupcima su usluge i oprema ponuđeni i u maloprodajnom dijelu Centra.

Alarm automatika izrađuje cjelovita rješenja zaštite, razvija vlastite programske pakete i robne marke profesionalne elektronike i alarmnih sustava, dok Fast Forward prodaje i instalira klimatizacijske i regulacijske sustave. Ventex obavlja veleprodaju, maloprodaju i održavanje računalne i programske opreme, a Alarm express ugrađuje protuprovalne i vatrodojavne sustave.

U kongresnoj dvorani, učionicama i laboratoriju u sklopu Centra predviđeno je održavanje seminara za djelatnike tvrtaka, poslovne partnere i kupce.

Hina