Info servis

Recro-net u 2004. očekuje 30 posto veći promet

Zagrebačka informatička tvrtka RECRO-NET u ovoj godini očekuje da će ostvariti oko 30 posto veći promet ili 30 milijuna kuna prometa, dok u idućoj godini imaju namjeru i regionalno se širiti na područje Srbije i Crne gore, kazao je danas direktor tvrtke Radovan Rusan.

Lanjski promet tvrtke bio je oko 22 milijuna kuna, a u 2005. očekuju da će ostati na istoj razini kao i 2004. a očekuju porast u prodaji visokosofisticiranih mrežnih usluga poput održavanja i nadgledanja mrežnih sustava.

U ovoj je godini tvrtka ispunila sve poslovne ciljeve, dobila je normu ISO 9000 i postala zlatni partner globalne informatičke tvrtke usmjerene na mrežne tehnologije Cisco, rekao je Rusan.

Govoreći o mogućem širenju poslovanja u regiji, podsjetio je da već imaju tvrtku u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, a da planiraju dalje širenje u Srbiju i Crnu Goru, o čemu trenutno pregovaraju s partnerima na tom tržištu.

RECRO-NET je tvrtka usmjerena isključivo na mrežne tehnologije zasnovanim na Cisco rješenjima, a na 70. je mjestu među prvih 100 domaćih informatičkih tvrtki. Imaju 17 zaposlenih u Hrvatskoj, te pet u Bosni i Hercegovini. Najveći partneri su im telekomunikacijska tvrtke T-com, te Hrvatska akademska i istraživačka zajednica CARNet.

Hina