Info servis

Logosu godišnja nagrada HIZ-a

Tvrtka Logos dobila je jučer godišnju nagradu za doprinos u sigurnosti elektroničkog poslovanja putem Interneta na svečanoj sjednici Hrvatskog informatičkog zbora (HIZ), koja se održala u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Ove godine nagrada HIZ-a je dodijeljena dvjema tvrtkama i dvama pojedincima koji djeluju na domaćem tržištu i bilježe značajne poslovne uspjehe.

"Ova nagrada dodatna je potvrda našega ustrajnoga dobroga rada i mala kruna uspjeha koje smo nanizali i tijekom ove godine te svojevrsno priznanje koje nam dodjeljuje struka. Zahvalni smo da nas baš naše strukovne kolege na kraju ove godine, koja je bila obilježena nizom nagrada, nagrađuju i potiču na daljnji rast i razvoj", izjavio je Dražen Pehar, direktor Logosa osvrćući se na nagradu.Tvrtka Logos na hrvatskom tržištu djeluje već deset godina, a broji 17 zaposlenika te na domaćem tržištu Telefonskog bankarstva, rješenja autentifikacije te digitalnog potpisa bilježi gotovo 100 postotni udio.Rješenja tvrtke Logos u cijelosti su razvijena od strane vlastitog razvojnog tima stručnjaka i projektirana su kako bi udovoljila zahtjevima fleksibilnosti i pouzdanosti.

"Još jučer, okruženja u kojima djeluju poslovne organizacije pokazala su se izrazito dinamičnim, a rast konkurencije i globalizacija učinili su tržišnu utrku još surovijom. Na prijelazu u novo tisućljeće tržišna utakmica još će se više zaoštriti, a pobjednici neće biti imaoci informacija, već oni koji će znati upravljati informacijama. Pri tome, sigurnost informacija dolazi sve više do izražaja jer je to važan preduvjet za pouzdanost i stabilnost poslovnih sustava", zaključio je Pehar.

Hina