Info servis

Vipnet počeo gradnju svoje nove poslovne zgrade na Žitnjaku

Telekomunikacijska tvrtka VIPnet počela je gradnju svoje nove poslovne zgrade na Žitnjaku, ukupne površine od oko 20 tisuća četvornih metara, koja bi trebala biti dovršena do ljeta 2005. godine.

Kako se doznaje od financijskog direktora te tvrtke Dine Dogana, gradit će se tri odvojena objekta, od kojih je gradnja prvog (garaže sa tri podzemne etaže) počela krajem studenoga ove godine. Do kraja prosinca očekuje se početak gradnje drugog objekta koji će sadržavati poslovnu zgradu s dvije podzemne i osam nadzemnih etaža. U podzemnim etažama bit će smješteni tehnički, a u nadzemnim poslovni prostori.

Uz suvremene urede, napomnije Dogan, nalazit će se i dodatni prateći sadržaji, od "training" centra, konferencijskog prostora, kantine, restoran i dr. U trećem objektu pak gradit će se dječji vrtić zatvorenog tipa (za djecu zaposlenika VIPnet-a), bazen u podrumu te prostor za fitness.

Iako nije želio reći visinu investicije Dogan napominje da će novi prostor VIPnet-a na Žitnjaku biti opremljen najmodernijom opremom te da će poslovni dio (uredi i slično) zauzimati 9.250 četvornih metara, dok je za ostale sadržaje predviđeno 11.500 četvornih metara.

Hina