Info servis

Lantea otvorila trgovinu Mango u središtu Zagreba

Hrvatski maloprodajni lanac Lantea otvorila je danas u središtu Zagreba prodavaonicu španjolske modne marke za žene Mango.

Otvarajući prodavaonicu Manga u Zagrebu direktor Lantee Zoran Debić naglasio je da je to rezultat višegodišnjeg pregovaranja sa Mangom, koji ima sjedište u Barceloni, kao i da je time dovršeno planirano otvaranje ukupno 38 preinačnih Lanteinih trgovina u zadnje dvije godine. U prodavaonici Manga u Ilici zaposleno je 14 osoba, a kupcima se na 415 četvornih metara nude najnovije Mangove kolekcije odjeće, obuće, nakita i drugog.

Lantea djeluje u sklopu Grupe Tekstilpromet, a u 130 prodavaonica u Hrvatskoj osim domaćih nudi i proizvode svjetskih poznatih modnih marki poput Benettona, Sisley-a, Camel-a, Mure, Stefanel-a i druge.

Tvrtka i modna marka Mango, prilagođena većinom za mlađe, urbane i poslovne žene, osnovana je 1984. u Barceloni, a danas ima 693 prodavaonice u 72 zemlje svijeta. Do kraja ove godine očekuju promet od nešto malo više od milijardu eura ili 15 posto više nego prošle godine.

Hina