Info servis

IDC-ijeva konferencija o poslovnoj inteligenciji

Regionalni ured analitičke kuće IDC organizira u Zagrebu u četvrtak, 13. studenoga, konferenciju u sklopu Business Intelligence Roadshow CEE 2003. koja će se usredotočiti na prikaz alata i metoda dobivanja najbolje poslovne vrijednosti i prednosti pred konkurencijom primjenom suvremenih rješenja za informacijski menadžment.

Na konferencijI nazvanoj "Pretvorite svoje skrivene i zagubljene podatke u stratešku prednost" sudionici će kroz prezentacije o najnovijim dostignućima i razvoju business intelligence produkata, naučiti o dostupnim tehnologijama i doznati kako implementacija ovih tehnologija može izravno utjecati na rezultate poslovanja.

Prezenteri dolaze iz vodećih svjetskih kompanija na ovom području i njihovih lokalnih partnera poput Cognosa, Hewlett-Packarda i SAP-a.

"Poslovna Inteligencija (BI) pomaže poduzećima u postizanju održive prednosti pred konkurencijom dobavljajući važne podatke koji su im potrebni u cilju što sigurnijeg donošenja što boljih poslovnih odluka. Business Intelligence pomaže upravnom kadru u bržem razumijevanju podataka, kako bi na osnovi njih mogli donijeti bolje i brže odluke, te pridonijeti ostvarenju poslovnih planova", pojašnjava Boris Žitnik, direktor regionalnog ureda IDC-a.

Konferencija je prije Zagreba, već održana u Budimpešti, a nakon hrvatske metropole seli se u Varšavu, Moskvu i Prag.



Hina