Info servis

Magnum u tri opatijska hotela ulaže 20 milijuna eura

Tvrtka Magnum, novi vlasnik triju opatijskih hotela - Palme, Astorije i Opatije - u njihovu će rekonstrukciju i prezentaciju na međunarodnom tržištu uložiti oko 20 milijuna eura.

Tvrtku Magnum osnovala je za poslovanje na području Hrvatske i srednje Europe austrijska tvrtka Real 4 You CommerzImmobilien GmbH, koja se bavi ulaganjima u nekretnine - turističke, trgovačke i druge poslovne objekte, a dio je multinacionalne grupacije Real 4 You/ Magnum. Nakon ulaganja u nekretnine tvrtka ostaje njihov vlasnik te ih uglavnom iznajmljuje turističkim ili trgovačkim tvrtkama.

Tri opatijska hotela kupljena su tijekom ove godine i trebala bi biti obnovljena u idućih godinu dana. Kategorije tih objekata neće se mijenjati, pa će hotel Palme i Astoria nakon temeljite rekonstrukcije imati tri, odnosno četiri zvijezdice, a hotel Opatija, nakon manjih zahvata, četiri zvijezdice.

Kako se doznaje iz Magnuma, istodobno se razmatraju daljnja ulaganja u opatijske hotele, projekte razvoja turističke infrastrukture i ulaganja u poslovne, uredske objekte.

Hina