Info servis

Počela izgradnja Eurocentera u Miramarskoj, vrijednog 16 milijuna eur

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadan Vidošević položio je danas kamen temeljac i time obilježio početak gradnje poslovnog centra - Eurocenter u zagrebačkoj Miramarskoj ulici, investiciji vrijednoj 16 milijuna eura.

Investitor projekta je tvrtka Immorent, podružnica Erste banke, a prema riječima direktora te tvrtke Željka Topića, radovi bi trebali biti završeni u listopadu 2004. godine.

Ukupna površina Eurocentera, kazao je Topić, iznosi 10.260 četvornih metara, od čega 8.180 četvornih metara otpada na poslovne prostore. Pogodnosti zgrade bit će upotpunjene velikom garažom s više od 120 parkirnih mjesta.

Immorent je tvrtka koja se bavi leasingom i financiranjem vlastitih projekata gradnje nekretnina, kazao je Topić te dodao kako su prošle godina na međunarodnom planu realizirali poslove vrijedne 918 milijuna eura, a u Hrvatskoj za 70 milijuna eura.

Nadan Vidošević istaknuo je kako je gradnja ovakvog poslovnog centra još jedan dokaz da je gospodarski život Hrvatske i Zagreba dinamičan.

Hina