Poslovni imenik

DALMACIJAVINO d.d.

Proizvodi

Odaberite kategoriju proizvoda:

Kategorije: Kvalitetno vino s oznakom kontroliranog podrijetla [Dodaj kategoriju na listu]
Bogdanuša hvarska, 0,75 l
BOGDANUŠA je kvalitetno bijelo vino s oznakom kontoliranog podrijetla koje se proizvodi od istoimene, autohtone sorte grožđa s ograničenog područja starogradsko – jelšanskog vinogorja na otoku Hvaru. Predaja kaže da se ovo vino zbog izuzetne kvalitete pilo za vjerske praznike, u čemu treba tražiti i korjene njegova naziva Bogdanuša.
Debit, bijelo, 1 l
DEBIT je kvalitetno bijelo suho vino koje se proizvodi od sorte debit iz drniškog vinogorja, s područja plodnog Petrovog polja. Oštra kilma dalmatinskog zaleđa i specifičnost te loze daju vinu karakterističan, kiselkast okus i finu sortnu aromu.
Kaštelet, bijelo, 1 l
KAŠTELET - vino ovakve kvalitete u prošlosti se najviše proizvodilo u starim dalmatinskim gradićima, u dvorcima poznatima po imenu «Kaštelet», po čemu je vino i dobilo ime. KAŠTELET BIJELI kvalitetno je suho vino sa zemljopisnim podrijetlom koje potječe iz vinogradskog podrajona srednje i južne Dalmacije i poluotoka Pelješca, otoka Hvara, Lastova, Šolte i vrgoračkog vinogorja.
Kaštelet, crno, 1 l
KAŠTELET - vino ovakve kvalitete u prošlosti se najviše proizvodilo u starim dalmatinskim gradićima, u dvorcima poznatima po imenu «Kaštelet», po čemu je vino i dobilo ime. KAŠTELET CRNI kvalitetno je suho vino sa zemljopisnim podrijetlom koje potječe iz vinogradskog podrajona srednje i južne Dalmacije i poluotoka Pelješca, otoka Hvara, Lastova, Šolte i vrgoračkog vinogorja.
Merlot Barique, crno, 0,75 l
MERLOT BARRIQUE kvalitetno je crno suho vino s oznakom kontroliranog podrijetla koje se proizvodi od, u svijetu priznate, sorte grožđa merlot, s ograničenog položaja Petrova polja kod Drniša. Etiketu Merlot barriqua krasi grafički prikaz Meštrovićevog mauzoleja, poznatog hrvatskog kipara rođenog u Otavicama kraj Drniša.
Merlot, crno, 1 l
MERLOT je kvalitetno crno suho vino koje se proizvodi od sorte merlot, s ograničenog područja Petrova polja kod Drnišu. Na spomenutim nasadima Dalmacijavina Drniški Merlot doživljava svoj potpuni sklad. Etiketu vina Merlot krasi grafički prikaz Sv.Roka, zaštitnika grada Drniša.
Pelješac, crno, 1 l
PELJEŠAC je kvalitetno, crno polusuho vino koje se proizvodi od grožđa sorte plavac mali, s položaja Pelješkog vinogorja. Pelješac, vino s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom, rubin je crvene boje , bogate sortne arome, punog okusa, lagano sladak i vrlo harmoničan.
Plavac mali Janjina, crno, 1 l
Plavina 0,75 l
Sanctum, crno, 0,75 l

Proizvode, kao i kategoriju, možete dodati na listu zahtjeva za informacijama.