Poslovni imenik

Kraš, prehrambena industrija d.d.

Proizvodi

Odaberite kategoriju proizvoda:

Kraš proizvodi širok asortiman bombona različitih okusa, oblika i boja. Tvrdi i tvrdi punjeni bomboni, bomboni obogaćeni vitaminima, fine funkcionalne karamele KIKI i Bronhi vrhunski su odabir među bombonskim slasticama.

Kategorije: Bomboni [Dodaj kategoriju na listu]
505 sa crtom
Generacije potrošača poznaju bogat, ugodan osvježavajući voćni okus ovog bombona. U svakoj vrećici nalazi se mješavina okusa limuna, naranče, jagode, maline i zelene jabuke. Bombon je specifičan je po svom obliku nepravilnog šesterokuta s utisnutim brojem 505 i karakterističnoj plavoj crti po kojima je i dobio ime. Potrošačima se nudi i u varijanti bez šećera kao i u praktičnom «flip-top» pakiranju u malim kartonskim kutijicama.
Bronhi bomboni
LAKŠE SE DIŠE - Bogat okus, jedinstven spoj ekstrakta sladića (lakrica), anisa i drugih ljekovitih biljaka i prirodni karamel za privlačan dvobojni izgled, čine BRONHI originalnom Kraševom karamelom. U Kraševom asortimanu nalazi se gotovo 90 godina i jedan je od najpoznatijih bombona na hrvatskom tržištu. BRONHI ima sve odlike funkcionalnog bombona, istovremeno osvježava i blagotvorno djeluje na organizam, posebno na dišne puteve. Bronhi je pravi izbor za zdravo osvježenje. Novi dizajn, uveden sredinom 2008. godine, naglašava specifična svojstva i izgled Bronhi karamele.
Ki-ki bomboni
BILO KUDA KI-KI SVUDA - Visoka kvaliteta, raznovrsni okusi, široka paleta pakiranja u rasponu od malog džepnog do obiteljskog, atraktivan dizajn s poznatim logotipom i maskota klauna kao zaštitni znak, čine KI-KI posebnim i izdvajaju ga iz ostale ponude karamela. „Bilo kuda KI-KI svuda!“ jedan je od najpopularnijih slogana i u upotrebi već desetljećima.
Slatka tajna
Voće u srcu bomobona - Slatka tajna je još jedan tradicionalni Krašev bombon. Bomboni su obogaćeni kombinacijom vitamina ACE, sadrže prirodne boje, a citrusni okusi limun i naranča sadrže i prirodne arome. Slatka tajna se, zahvaljujući svom sastavu, ubraja među funkcionalne bombone pa joj s pravom pripada znak «Zdrav užitak – Healthy Enjoyment» otisnut na prednjoj strani vrećice.

Proizvode, kao i kategoriju, možete dodati na listu zahtjeva za informacijama.