www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


HOTELSKI RESTORAN BEŽANEC, Pregrada

Popust: 10.00% gotovina, 10.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: HOTELSKI RESTORAN BEŽANEC, Pregrada
Adresa poduzeća: Valentinovo 55, Pregrada
Telefon: 049/376-800
E-mail: dvorac-bezanec@kr.htnet.hr
Web: http://www.bezanec.hr


Stara “kuharica” u novom ruhu uz esencijalno mirenje sa strogim zakonima ekološke svijesti u izboru i pripremi ukusnih jestiva naš je imperativ.
Autohtona hrvatska kuhinja na suvremeni način zadatak je naše iskusne ekipe entuzijasta, kojima zahtjevanost i želje gostiju postaju dobrodošli izazov. Internacionalni pristup, uz regionalnu privilegiju bogatstva izbora eko-proizvoda, našu gastronomiju čini jedinstvenom.

Hrvatsko Zagorje u svojim svakodnevnim svjetski prepoznatim posebnostima kao što su štrukli, gibanice, purica i mlinci, kup s kestenima, nudi i pogled u dugo zatvorene korice dvorske kuhinje. Plemićki način života u svim asocijacijama potiče nas na izbor najboljeg, pa tako i naša kuhinja permanentno izrasta u svojoj specifičnoj ponudi.

Bez obzira da li izabirete poslovni ili svečani menu, dnevni ili turistički, uvijek ste dobrodošli sa svojim željama i sugestijama.

Ne zaboravite da Vinoteka dvorca koja prati gastronomsku ponudu sa 500 različitih boca vina može biti idealan prostor za okupljanje gostiju.

Raspon cijena za menu u najavi: od 99 kn za promotivni, od 125 kn do 195 za dnevni poslovni, od 225 kn do 390 za protokolarni i svečani, te naravno do iznosa kojeg Vi predložite.


Pošalji stranicu prijatelju

- Sljedeći >

Partneri