www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


CIKLOPEA d.o.o., Zagreb

Popust: 10.00% gotovina, 10.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: CIKLOPEA d.o.o., Zagreb
Adresa poduzeća: Sokolgradska 84, Zagreb
Telefon: 01/3751-736
E-mail: ciklopea@ciklopea.com
Web: http://www.ciklopea.com


Tvrtka CIKLOPEA d.o.o. bavi se vođenjem i realizacijom prevoditeljskih projekata, pružanjem usluga sudskih tumača te simultanim i konsekutivnim prevođenjem.

Pod prevoditeljskim projektima podrazumijevamo kompleksnije, veće i zahtjevnije projekte kao i one manje zahtjevne. Vođenje prevoditeljskih projekata obuhvaća sve faze od procjene težine i zahtjevnosti materijala koji je potrebno prevesti, okvirne procjene cijene, odabira odgovarajućeg stručnog kadra za prevođenje, superviziju i kontrolu tijekom cjelokupnog procesa prevođenja, komunikaciju sa klijentom tijekom trajanja projekta, kontrolu kvalitete i lekturu prevedenoga materijala te podršku klijentima nakon završetka projekta.

Možete nam se s povjerenjem obratiti za prevoditeljske usluge bilo kojeg tipa za sve relevantnije i manje relevantne jezike svijeta. Pored toga pružamo konzultantske usluge, jezične usluge u turizmu, usluge PR-a i istraživanja tržišta za strane klijente.

Naš tim radi profesionalno, brzo i pouzdano u skladu s najvišim standardima. Osnovni cilj tvrtke CIKLOPEA je maksimiziranje odnosa uloženo/ dobiveno kada su u pitanju naši klijenti. Svojim širokim iskustvom u projektima različitih tipova te iskustvom u različitim stručnim i specijalističkim područjima uvijek smo Vam na raspolaganju.


Pošalji stranicu prijatelju

< Prethodni - Sljedeći >

Partneri