www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


HOTEL BONAVIA, Rijeka

Popust: 15.00% gotovina, 15.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: HOTEL BONAVIA, Rijeka
Adresa poduzeća: Dolac 4, Rijeka
Telefon: 051/357-100
E-mail: bonavia@bonavia.hr
Web: http://www.bonavia.hr


125 godina star, potpuno obnovljeni Grand Hotel Bonavia nalazi se u središtu poslovnog, financijskog i trgovačkog centra grada Rijeke.

Grand Hotel Bonavia savršeni je izbor kako za poslovnog čovjeka tako i za svakog putnika i ispuniti će želje i najzahtjevnijeg gosta.

Grand Hotel Bonavia ima svoje jedinstveno mjesto u tradiciji hrvatskog hotelijerstva a proslavio je 2000. godinu ponovno otvarajući svoja vrata posjetiocima jedne od najljepših i najfascinantnijih zemalja svijeta. Hotel je potpuno obnovljen i svojom opremljenošću i kvalitetom nudi mnogo više od standardnog hotela sa četiri zvjezdice. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, ekskluzivne gastronomske ponude, te ništa manje važnog – hotelskog parkirališta i garaže, imamo mogućnost nadomjestiti vam vaš ured – i više od toga.

Kao dio grupacije Wren's Hotel Group – mlade i dinamične kompanije povezane naslijeđem sa čitavim nizom produkata kao i sa sloganom: «Kvaliteta pet zvjezdica u hotelu četiri zvjezdice» - Grand Hotel Bonavia savršeni je izbor za poslovne ljude i turiste.

Svaki gost koji zakorači u našu kuću biti će primljen uz toplu dobrodošlicu i vrhunsku uslugu – što garantira 125 godina duga tradicija.


Pošalji stranicu prijatelju

< Prethodni - Sljedeći >

Partneri