www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


GRAND VILLA ARGENTINA, Dubrovnik

Popust: 10.00% gotovina, 10.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: GRAND VILLA ARGENTINA, Dubrovnik
Adresa poduzeća: Frana Supila 14, Dubrovnik
Telefon: 020/ 440 555
E-mail: sales@hoteli-argentina.hr
Web: http://www.gva.hr


Grand Villa Argentina sastoji se od 5 zgrada- četiri ekskluzivne vile i jednog hotela. Prostori su bogato opremljeni stilskim namještajem i u savršenom su skladu s bujnim okolnim zelenilom i svježim povjetarcem s mora. Čar sadržaja Grand Ville Argentina proizlazi iz njene povijesne arhitekture i otmjenog uređenja; iz njene jedinstvenosti u osobnom pristupu prilikom pružanja usluga.

Lako dostupna, Grand Villa Argentina nalazi se nadomak povijesnog središta grada. Kratkom i ugodnom šetnjom za desetak minuta iz hotela naći ćete se u staroj povijesnoj jezgri Dubrovnika.

Na usluzi našim gostima stoje na raspolaganju: privatno parkiralište, limuzina, kao i usluge prijevoza od i do međunarodne zračne luke Dubrovnik od hotela udaljene samo 20 minuta vožnje (22 km). Idealna za odmor i poslovna putovanja, Grand Villa Argentina raspolaže prostorima koji se mogu prilagoditi za različite prigode i namjene – od banketa i konferencija, do održavanje sastanaka upravnih odbora, kao i velikih konferencija do 485 sudionika.

Grand Villa Argentina restorani nude raznovrsne kulinarske specijalitete kao izazov za vaš gurmanski užitak. Hrvatski i internacionalni specijaliteti ponuđeni u profinjenom ambijentu i otmjenom ozračju bit će za vas nezaboravan doživljaj!
S hotelske plaže i terase za sunčanje nude se veličanstvene vizure gradskih zidina. Možete zaroniti u kristalno bistro Jadransko more ili uživati u bazenu na otvorenom.

Posjetite Energy Clinic- naš Spa i Wellness centar, izvrsno mjesto za opuštanje i povrat energije!


Pošalji stranicu prijatelju

< Prethodni - Sljedeći >

Partneri