www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


TERME JEZERČICA, Donja Stubica

Popust: 10.00% gotovina, 10.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: TERME JEZERČICA, Donja Stubica
Adresa poduzeća: Toplička 80, Donja Stubica
Telefon: 049/ 200 600
E-mail: info@terme-jezercica.hr
Web: http://www.terme-jezercica.hr


Terme Jezerčica u Donjoj Stubici (u srcu Hrvatskog zagorja), na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode otvorene su 01. 07. 2005. godine. Smještene su u mirnoj okolici uz sam Park prirode Medvednica. Hotel Terme Jezerčica raspolaže sa 108 kreveta. Kroz cijeli kompleks hotela sprovedena je prirodna izvorska termalna voda  temperature 36 º C . Uz recepciju nalazi se frizerski salon i gift-shop.   

Hotelski restoran svoju ponudu bazira na lokalnim jelima i zdravoj hrani, s time da chef organizira i raznovrsna tematska događanja. Tik do restorana nalazi se lounge bar čiju ponudu posebno krasi bogat izbor koktela. Vinska karta je suvremeno koncipirana i sadrži bogat izbor vrhunskih domaćih i stranih vina. Pri odabiru vam može pomoći i naš sommelier.

Wellness centar od 2150 m2 - indoor i outdoor wellness, sa saunama, whirpoolom, vanjskim hladnim bazenom, prostorijama za razne vrste masaža, ayurvedske tretmane i bazenom s termalnom vodom, zasigurno će biti omiljeno mjesto opuštanja.

Wellness VIP zona zadovoljit će sve u potrazi za ekskluzivnim doživljajem.

Terme Jezerčica razvijaju i kongresni turizam. Raspolažu s tri tehnički izvrsno opremljene dvorane, u kojima može ugodno raditi od 40 do 200 ljudi. Dvorane su opremljene za održavanje poslovnih sastanaka, seminara i kongresa.

Za sada Terme raspolažu s dva otvorena bazena, jednim plivačkim, olimpijskih dimenzija i jednim dječjim na kojima se u ljetnim mjesecima posjetiteljima nudi animacija u bazenu (gimnastika u vodi), a kao specifičnost izdvaja se mogućnost korištenja tretmana na otvorenom-outdoor wellness (razne vrste masaža, aromaterapija i sl). Uz bazene je lociran i Sunshine bar sa bogatom ugostiteljskom ponudom što zajedno čini cjelinu koja privlači brojne kupače i sve brojnije izletnike. Terme veliku pažnju polažu na sigurnost kupača, te zbog toga sve proizvode na vanjskim bazenima nudimo u pvc ambalaži.

Ugodan boravak u našem kompleksu želi Vam osoblje Termi Jezerčica!


Pošalji stranicu prijatelju

< Prethodni - Sljedeći >

Partneri