www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


Restoran La Boca, Zagreb

Popust: 15.00% gotovina, 10.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: Restoran La Boca, Zagreb
Adresa poduzeća: Vrisnička 18
Telefon: 01/3832-700
E-mail:
Web: http://www.restoran-laboca.com


Dostupni kuponi: Što su kuponi i kako ih koristiti?


Gratis kupon vrijednosti 75,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
Gratis kupon vrijedi za usluge u vrijednosti od minimalno 150 kn.


Restoran La Boca

 

Naziv restorana inspiriran je argentinskom četvrti od kuda potječe tango pa je i sam naziv smišljeno preuzet kako bi se dočarala strast prema gastronomskim užicima.

 "La Boca" je restoran koji ujedinjuje kreativnu i modernu hranu s elegantnim ambijentom i kvalitetnim izborom vina. Okusi hrane istančano su čisti, spravljeni od svježih namirnica, a kuhari  vrlo kreativni i spremni udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta. Glavni kuhari u restoranu La Boca su Jasmina Mati i Maja Valjak.

 Na meniju se može naći za svačiji ukus ponešto: od salata, sirnih plata, carpaccia, do velikog izbora domaće spravljenog tijesta (pljukanci i šurle), tortilja te neobičnih menija s ribljim i mesnim jelima, a sve to po pristupačnim cijenama. Vinska karta složena je po podnebljima, izbor je opsežan, cijene umjerene, a mnoga vina poslužuju se i na čaše.

Interijer je vrlo ugodan, upotpunjen igrom rasvjete, slikama plesača te nadasve izabranom glazbom.

No možda i najvažnije od svega je osjećaj da su ljudi koji vode taj restoran uložili puno ljubavi kako u interijer tako i u sitnice pri dekoriranju i izabiru namirnica u hrani te da su i sami veliki znalci u uživanju hrane i vina.


Dobrodošli!

 

 


Pošalji stranicu prijatelju

-

Partneri