www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


Pogodak d.o.o.

Popust: 20.00% gotovina

Naziv poduzeća: Pogodak d.o.o.
Adresa poduzeća: Josipa Jelačića 201
Telefon: 01/3697972
E-mail: info@pogodak-paintball.com
Web: http://www.pogodak-paintball.com


Dostupni kuponi: Što su kuponi i kako ih koristiti?


Gratis kupon vrijednosti 80,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
Gratis kupon vrijedi za optimum paket u vrijednosti od 160 kn.


Paintball Pogodak

Pogodak d.o.o. je poduzeće osnovano 2004. godine i od tada se bavimo paintballom. Paintball park Šervudska šuma je po mnogim segmentima vodeće paintball odredište u Zagrebu i Hrvatskoj. Iskustvo paintballa u Šervudskoj šumi je jedinstveno radi raznolikosti terena koje nudimo, veličine samog kompleksa, super kvalitetnih fotografija i video klipova za dugo sjećanje, kvalitetne i sigurne opreme i educiranog i iskusnog osoblja.

Team building programi, školski izleti i ekskurzije, momačke i djevojačke lude zabave, rođendani i obljetnice, kao i organizacija izleta za frendove i ekipu. sve su to programi koje nudimo uz jamstvo sigurnosti i kvalitete.

JAMSTVO KVALITETE:

Naši su tereni izuzetno atraktivni što jamčimo činjenicom da je na našem terenu snimljen film ŠUMA SUMMARUM - thriller s tematikom team buildinga koji pođe po zlu!

Higijenski uvjeti su na najvišoj razini. Kombinezoni i sva zaštitna oprema su uvijek SVJEŽE OPRANI i predani vama na korištenje. Jedan komad opreme se koristi samo jednom dnevno. Ne postoji mogućnost da dobijete na korištenje kombinezon koji je prije vas koristio netko drugi kao kod nekih drugih paintball centara. Jednostavno kada broj rezervacija za taj dan prijeđe ukupan broj kombinezona s kojima raspolažemo, zatvaramo termine za taj dan. Ista je situacija sa zaštitinim maskama koje dolaze u kontakt s vašim licem. Sve su maske DEZINFICIRANE prije uporabe i nema bojazni od osipa ili alergijskih reakcija kao kod nekih centara.

JAMSTVO SIGURNOSTI:

Svi sudionici naših programa su osigurani policom osiguranja u slučaju nezgode. Za sada, u 5 godina postojanja parka imamo 0 (nula) ozljeda. Svi paintball markeri su testirani radarom svakog radnog dana kako bi se osigurali maksimalno sigurni uvjeti igre za taj dan. Sudionici obavezno prolaze kratki tečaj uz upoznavanje sa sigurnosnim pravilima i pravilima igre.


Pošalji stranicu prijatelju

-

Partneri