www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


Aurella

Popust: 20.00% gotovina, 10.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: Aurella
Adresa poduzeća: Šubićeva 55, 2 kat (ulaz kroz dvorište)
Telefon: 01 4573-896
E-mail: info@aurella.hr
Web: http://www.aurella.hr/webcat/hr-usluge.asp?itemID=


Dostupni kuponi: Što su kuponi i kako ih koristiti?


Gratis kupon vrijednosti 50,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
šišanje,frizura+peglanje; šišanje+brijanje brade+masaža glave (m); manikura; pedikura; depilacija pola nogu+prepone/bikini; elektrostimulacija 30 min; infra sauna+parc. masaža;anticel. masaža nogu;parc. masaža leđa;masaža lica i glave; dep. nogu
Gratis kupon vrijednosti 90,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
masaža cijelog tijela; aromaterapija (bazno ulje+eter.ulje); čišćenje lica; maska za lice (Dalton,Klapp,Thalgo,Es.Mediterana,Lifting Renergiqe); dubinsko čišćenje leđa; LPG tretman za lice
Gratis kupon vrijednosti 140,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
LPG Cellu M6 anticelulitni tretman za tijelo; čišćenje lica+ampula; mikrodermoabrazija+maska; spec. maska za lice+masaža lica; peeling tijela+masaža cijelog tijela


Dobro došli !

Pozivamo  Vas  da s  punim  povjerenjem  posjetite  centar  za  zdravlje i ljepotu «AURELLA» gdje  radi  educirano  osoblje  koje svojim  klijentima pruža potpunu  i kvalitetnu  uslugu.

Centar  na površini od 120 m  uređenog  prostora nudi različite  sadržaje.

Trenuci opuštanja za svakog od nas su dragocjeni, osobito ako se spoje s tretmanima koji licu i tijelu vraćaju ljepotu i vitalnost. Jedna od takvih oaza je upravo AURELLA CENTAR. Stručno osoblje centra  u službi je uspostavljanja ravnoteže i harmonije duha i tijela svojih klijenata. Poklonite nam povjerenje i postanite jedan od zadovoljnih klijenata našeg salona.

Uz infra saunu u našoj ponudi  su tretmani lica i tijela, koji uključuju čišćenje, peelinge, hranjive maske, depilacije tijela i lica, oblikovanje, farbanje i korekcija obrva, ugradnja umjetnih trepavica, manikura, pedikura, frizer za žene i muškarce, različite vrste masaža. Pripremili smo čitav niz tretmana za uklanjanje i suzbijanje celulita, strija, te različitih tretmana za skidanje suvišnih  centimetara i ljepše oblikovano tijelo. Anticelulitni tretmani, tretmani mršavljenja te oblikovanja tijela izvode  se uz pomoć nekoliko tehnologija. Najučinkovitija metoda je pomoću LPG  Cellu –M6 aparata koji svojim  tehnikama učinkovito uklanja celulit, zatim tretmani za poticanje cirkulacije, oblikovanja željene figure i uklanjanja celulita toplo hladnim zavojima u kombinaciji sa elektrostimulacijama.

Osim ovih tretmana koristimo i Mikrodermoabraziju, izvrsnu metodu  za uklanjanje i ublažavanje bora, akni, ožiljaka, strija ali i kao osvježenje nečiste kože lica. Kao izvrsna dopuna ovom tretmanu su specijalne maske. U ponudi su i tretmani za muškarce.   

Pored svega navedenog cilj našeg centra je i razvijanje  svijesti o potrebi očuvanja i unapređenja zdravlja i ljepote. Dakle, ako ste razmišljali što učiniti sa svojim licem, tijelom, dobili ste odgovor, stoga već danas donesite odluku: »Danas ću učiniti nešto samo za sebe».

Centar  za zdravlje i ljepotu «Aurella» smješten je u užem središtu grada Zagreba, a svojim ugodnim ambijentom odvodi vas daleko od stresnog i užurbanog života i poslovnih obaveza. Stručan i izuzetno ljubazan tim  garantira vrhunsku kvalitetu  usluge. Stalna edukacija, praćenje trendova, te rad sa najkvalitetnijim profesionalnim preparatima (Decleor,Thalgo, Klapp, Dalton, Esensa Mediterana, Wella i dr.) kozmetičarke našeg centra učinit će sve da vaš posjet bude ugodan, da se osjećate ugodno i od nas iziđete lijepi, njegovani i zadovoljni.

         Pošalji stranicu prijatelju

-

Partneri