www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


Body Creator - centar za zdravo mršavljenje

Popust: 20.00% gotovina, 15.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: Body Creator - centar za zdravo mršavljenje
Adresa poduzeća: Vodnikova 8
Telefon: 01 4812 571
E-mail:
Web: http://www.bodycreator.com/str.php?id=40&j=hrv


Dostupni kuponi: Što su kuponi i kako ih koristiti?


Gratis kupon vrijednosti 125,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
Gratis kupon vrijedi za jedan body wrapping
Gratis kupon vrijednosti 180,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
Gratis kupon vrijedi za Blitz Lift tretman
Gratis kupon vrijednosti 500,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
Gratis kupon vrijedi za jednu kavitaciju
Gratis kupon vrijednosti 1300,00 kn za korisnike Croatiabiz kartice
Gratis kupon vrijedi za osnovni paket mršavljenja koji uključuje termo kapsule, infra kapsule i ozonske kupke


Body Creator – oaza vitkosti i zdravlja

Body Creator je ime za specijalizirane centre posvećene zdravom mršavljenju i preoblikovanju ženske figure. Oni djeluju od 2001. godine, a njihovo stručno osoblje zna da uspješnost gubitka tjelesne mase ovisi o intenzitetu tjelesne aktivnosti, unosu energije te trajnim promjenama prehrambenih navika.


Body Creator centri se ističu jedinstvenom metodom zasnovanom na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-kapsulama. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode. Sastavni dio Body Creator metode su i ozonske kupke, infra-crvene kupke te raznovrsne masaže koje u kombinaciji s toplinom učinkovito stimuliraju imuni sustav, zatežu kožu tijela, uklanjaju celulit, pospješuju procese mršavljenja, čiste organizam od otrova, toniraju kožu te uspješno djeluju na niz smetnji i poremećaja u zdravlju žena.

Važno je napomenuti kako aktivna vježba i masaže ne mogu sami za sebe biti odlučujući faktor za skidanje viška masnih naslaga i zato se u Body Creator centrima daju individualizirani nutricionistički savjeti i jelovnici. Ovakav pristup kombiniran sa posebnim sklopom vježbi i tretmana je to što klijenticama
Body Creatora već 7 godina stavlja osmjeh na lice.

Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani Centri, izražen je kroz viziju po kojoj se svaka žena jednostavno mora dobro osjećati u vlastitom tijelu.

Body Creator Vas poziva da prihvatite taj dobar osjećaj i bacite u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože!


Osigurajte svoj termin za jednosatnu sveobuhvatnu analizu tijela i dopustite Body Creatoru da sastavi program ciljanog mršavljenja stvoren samo za Vas!

Korisnici Croatiabiz business kartice uz kupljene pakete do 9 tretmana dobivaju 2 gratis, a uz kupljene pakete od 10 tretmana dobivaju 4 gratis.


Pošalji stranicu prijatelju

-

Partneri