www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


SHERATON ZAGREB HOTEL, Zagreb

Popust: 10.00% gotovina, 10.00% kreditne kartice

Naziv poduzeća: SHERATON ZAGREB HOTEL, Zagreb
Adresa poduzeća: Kneza Borne 2, Zagreb
Telefon: 01/4553-535
E-mail: sheraton@zg.hinet.hr
Web: http://www.sheraton.com/zagreb


Kao član Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., u jedinstvenom smo položaju ponuditi Vam istu kvalitetu i uslugu u Sheraton Zagreb Hotelu kao i u ostalim Starwoodovim hotelima diljem svijeta.

Sheratonova kombinacija pristupačne i raznolike ponude i zvanredne usluge pridonjet će ostvarenju događaja koji će svima ostati u ugodnom sjećanju.

Sheraton Zagreb Hotel je luksuzni hotel s 5 zvjezdica smješten u samom komercijalnom i financijskom centru hrvatske metropole, a koji je u posljednjih nekoliko godina postao izabrano mjesto, kako za smještaj poslovnih posjetitelja, tako i za održavanje mnogih službenih manifestacija, kongresa, sastanaka te svečanih proslava i banketa.

Sheraton Zagreb Hotel u svojoj ponudi za sastanke i kongrese nudi uz multifunkcionalne prostore i najsuvremeniju tehničku opremu neophodnu za uspješnu organizaciju i provedbu raznih vrsta sastanaka, seminara, kongresa i banketa.
Uz praćenje najnovijih trendova u korištenju tehničke opreme, kako bi hotel uvijek imao najzahtjevniju  opremu u skladu s potrebama naših gostiju, iskustvo hotelskih stručnjaka za kongresno i banketno poslovanje osigurat će uspješnu organizaciju sastanaka, konferencija i banketa.

.....doživite jedinstvenu ljepotu koju Vam pruža Sheraton Zagreb Hotel.....


Pošalji stranicu prijatelju

-

Partneri