www.croatiabiz.com/bc

TRAŽILICA

Navigacija


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


Olympic International d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Olympic International d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Izjava o sigurnosti


T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnojmreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).


Uvjeti prodaje


- nakon što ste naručili i platili Croatiabiz loyalty karticu u roku 8 dana kartica će Vam preporučenom poštom stići na vašu adresu

- plaćanje možete izvršiti virmanskom uplatom prema podacima koje primite na Email ili nekom od ponuđenih kreditnih/debitnih kartica

- troškovi dostave su uračunati u cijenu kartice

- Croatiabiz loyalty kartica glasi na vaše ime i prezime i nije prenosiva na druge osobe

- gubitak Croatiabiz loyalty kartice prijavite na Email kartica@croatiabiz.com. Zamjensku karticu ćemo vam dostaviti u roku 8 dana. Izgubljena kartica će biti poništena.


Reklamacije


U slučaju reklamacija obratite nam se na email: kartica@croatiabiz.com ili nas kontaktirajte na telefon 01 3712 603. Sve reklamacije rješavamo u roku 8 dana od prijave.

Partneri